Cleveland Browns Hungary

A Magyar Browns szurkolók otthona

Az utolsó felvonás - zárjuk az évet pozitív mérleggel.

2018. december 30. 14:00 - Sialbo

Week 17 @ Ravens

browms-vs-ravens-.jpg

Sajnos elérkezett ez a nap is, az alapszakasz utolsó mérkőzése. Az idei év igazán különleges volt számunkra és reméljük egy méltó befejezése lesz ennek a remek évnek.


Ezen a héten Baltimore városába látogatnak a srácok és megpróbálnak egy-két hollót levadászni, reméljük tele zsákkal jönnek majd haza. A jó hír az, hogy a parittya Baker mester kezében van így jó eséllyel holló hullás lesz Baltimore-ban.  A mérkőzés mindkét fél számára nagyon fontos, ugyanis ha a Ravens nyer akkor irány a Playoff, ha mi nyerünk akkor pedig pozitív mérleggel zárjuk a szezont 2007 után először. Az már más kérdés, hogy a mi kezünkben van a Steelers sorsa is (kegyetlenül jó érzés), ugyanis ha nyerünk akkor a Pittsburgh megy a rájátszásba.

48426184_10156599925075255_199352358742786048_n.jpg

A Ravens egy teljesen másik csapat lett a legutóbbi mérkőzés óta. A következő dolgok létfontosságúak lesznek a győzelemhez: 

1. Lamar Jackson kiiktatása


Jackson csak 6 mérkőzésen volt kezdő idén, de ez neki pontosan elég volt arra, hogy vezesse a listát a futott yardok tekintetében a QB-k között.  A srác nagyon veszélyes és hihetetlenül gyors és mozgékony így nagyon sok fejfájást képes okozni minden védelemnek.

Nem szabad elfelejteni, hogy nem csak szaladni tud a labdával, remekül passzol is, így nem szabad lebecsülni. Egy nagyon veszélyes rookie irányító.

2. A Holló futás megállítása - igen van rá ellenszer.


A hollók a második legjobb csapat futások tekintetében a ligában. Őket csak a Seahawks előzi meg. Joe Flacco kiesése és Jackson kezdetése reformálta az egész csapatot. Egy passz fókuszú csapatót teljesen átalakították a szezon közben és most a futás a fő fegyverük.

Úgy tűnik senki nem nagyon képes megtalálni az ellenszert a Ravens run offense ellen. Egy nagyon dinamikus és jó rendszer ez.

DE

Megvannak neki a maga hiányosságai. Az alábbi videóban egy kiváló elemzést láthatók arról, hogy hogyan is működik a Ravens Run Offense és hogyan lehet azt megállítani. Mindenképpen ajánlom a videót, nagyon részletes és tanulságos.

 Remélem, hogy Gregg Williams is pontosan ezt a videót nézi.

3. Labdabirtoklás


Mivel a Baltimore nagyon szeret szaladni a labdával így elég hosszú driveokat is képesek összerakni. Jelenleg ők az elsők a labdabirtoklás tekintetében, mégpedig átlagosan 32 perc/mérkőzés, vagyis a mérkőzés több mint felében náluk van a labda.

 Az támadások során nagyon hatékonyak kell legyünk és meg kell próbálni birtokolni a labdát, hogy minél kevesebb ideje legyen az ellenfélnek.

 Védelmi oldalon a 3rd&short kivégzése nagyon fontos lesz és egyben egy nagyon nehéz feladat is, reméljük, hogy nem lesznek itt gondok.

vs_ravens_photo.jpg

 Szerintem ezek lennének a fő dolgok. A győzelem mint, mindig nagyon fontos, de ennek a győzelemnek még nagyobb értéke van, hiszen csak ez kell ahhoz, hogy pozitív mérleggel zárjuk az idei évet.

 

Let’s go Browns!

komment

Victory Monday - .500-as mérleg, végre van egy csapatunk.

2018. december 24. 06:41 - Sialbo

Browns (7-7-1) 26-18 Bengals (6-9)

browns_win_bengals.jpgKérem szépen így játszik egy igazi NFL csapat. Nagyon büszke vagyok a srácokra, hiszen hihetetlen munkát vittek véghez a tegnapi napon.


Pontosan 8 éve volt utoljára olyan, hogy nem az utolsó helyen végeztünk az AFC North-ban. Tegnap este ez a sorozat megszakadt és reméljük, hogy nem is nagyon fog visszatérni egy jó darabig. Ha sikerül a Ravens-t is legyőzni akkor 2007 óta először nem losing recordal zárjuk az évet, de ez még a jövő titka.

Na de lássuk, hogyan is játszottak a srácok a tegnap.

Offense


A támadósor egyszerűen hihetetlen amióta Freddie Kitchens hívja a playeket, olyan megmozdulások vannak, hogy csak kapkodom a fejem és súrolom a szemem és nem hiszem el, hogy ez a Browns. Az egész offense szíve persze nem más mint, Baker Mayfield.

Baker Mayfield hihetetlen!

Egyszerűen fantasztikus, hogy mire képes. Tegnap este is megmutatta, hogy mennyire is jó QB Ő. 284 yardot és 3 TD passzt osztott ki a tegnap este, ami Browns Rookie Qb által a legtöbb. Ha 36 yardnál többet dob a Ravens ellen, akkor Mayfield megdönti Brandon Weeden (legtöbb passzolt yard Browns rookie QB által - 3385 yard) passzolt yard rekordját.

Rekordok útján: Mayfieldnek csak 2 TD passz kell, hogy beérje Payton Manning és Russel Wilson rookie rekordját ami 26 TD passz egy újonc szezon során, hajrá Baker meglesz ez.

A rekordok és számok viszont nem adják vissza azt amit Ő igazán is tudd. Ez a srác egy győztes és egy igazi vezér. Öröm nézni, ahogy vezényli a csapatot és ahogy viselkedik minden egyes mérkőzésen. A legjobb mindig a TD passz utáni toporzékolós ide-oda rohangálok öröm, mint egy kisgyerek karácsonykor. Végre van egy igazi irányítónk. 

P:S. aki egy hatalmas troll is. Remélem mindenki látta ez a szemmel verést Hue ellen. Itt Baker pont a meccs vége előtt dobott egy 66 yardos passzt Njoku-nak és utána így sétált el Hue Jackson előtt:Baker mellett nagyon fontos kiemelni Nick Chubb-ot. Gratuláljunk neki hiszen jelenleg Ő az első a Single Season Rookie Rushing Leaders listán a franchise-on belül, 972 yard. Még csak 28 kell és megvan az 1000 határ.

Az O-line ismét hozta amit már megszoktunk. 0 sack a meccsen. Ez a 4. meccs ebben a szezonban ahol ezt elértük, csak így tovább srácok. 

Defense

 
A védelem szikla szilárd volt a tegnap este. Azt a két utolsó TD-t a meccs végén nem kell figyelembe venni, a védelem szerintem már nagyon nem koncentrált és nem figyelt oda, valószínűleg annak tudható be.

 Az első félidőben bármennyire is hihetetlen a Bengals -15 passing yardot hozott össze. A védelem tette a dolgát és folyamatos nyomás alatt tartotta Drikselt, aki 3 sack-et is benyelt. 

A védelem oldalán folyamatosan ezt látom, hogy nagyon erősek a srácok és ha kell akkor képesek oda tenni magukat. Gregg Williams érkezése óta a védelem kiváló és a jövőben remélhetőleg ez csak javulni fog.

Tricky Browns

 
Freddie Kitchens OC-vá választása óta egy panaszunk sem lehet arra, hogy nem kreatív az offense, sőt egyre több trick play-t látunk a csapattól. Tegnap este viszont az egyik leglátványosabb jött össze a szezon során, ugyanis Jarvis Landry dobott egy 63 yardos bombát Perrimanak.


Lehet, hogy Jarvis a második legjobb QB-nk az elmúlt pár évben?

 
Összegzés

 
Ez a mérkőzés olyan volt mint, az idei évünk...kiváló.

 A védelem is fantasztikusan játszott és a támadósor is remek volt. Láttunk mindent ami kellet: Baker csodákat, trick playeket és egy kiváló fiatal futó játékost. Szerintem Browns szurkolóként most először érzem azt, hogy a jövő év sokkal de sokkal jobb lesz és mennyire jó érzés ezt leírni. 


Let’s GO Browns!

komment

Playoff esélyek elszálltak, de a Bengalsnak vesznie kell.

2018. december 23. 18:28 - Sialbo

Week 16 vs Bengals

browms-vs-bengals-2.jpg

A 16. játékhéthez érkeztünk és sajnos igen még egyetlen egy mérkőzés maradt hátra. A tavalyi évben ilyenkor 0-14-el vártuk ezt a mérkőzést, most pedig sokkal jobb a helyzet.


A 2018-as év számunkra nagyon jónak mondható. Igaz, hogy már nincsenek esélyek a Playoff-ra, de most komolyan kit érdekel?

Tavaly ilyenkor már rég nem voltak esélyek a rájátszásra, most pedig még December végén is volt, a jövő nagyon szép számunkra. Számomra ez egy nagyon sikeres év volt és szerintem jövőben irány a csoport győzelem. Az idei draft győztesei mi vagyunk, nálunk az egyik legjobb GM a ligából és egy olyan QB-nk van aki hihetetlen harci kedvvel és hűséggel vezeti a csapatunkat.

A védelem alapjai készen vannak és bizony nagyon erős alapok azok. Az O-line lassan elitnek nevezhető és áttörhetetlen. Chubb és Duke személyében a futó játékunk is rendben van. Jó lesz ez gyerekek, nem kell parázni.

Na de,

Miért is kap ki a Bengals?

Mert mi vagyunk a jobb csapat!  Röviden ennyi :). Na de most komolyan.


1. Förtelmes Bengals Defense 


A cicák védelme utolsó helyen áll a ligában. Meccsenként 413 yardot engednek, ez nem a legjobb hír számukra, annál inkább nekünk. A secondary nagyon gyér és ezt Mayfield valószínűleg ki is fogja használni.


2.  Rusholni kell, de jó sokat.


A futás elleni védelmük is nagyon gyenge, több mint 140 yardot engednek egy mérkőzésen. Tudjuk nagyon jól, hogy Chubb mennyire jó ebben így valószínűleg Freddie mester nagyon sok run offense-t fog hívni a mai mérkőzésen. Nagyon kíváncsiak vagyunk.


3. Randall megint ad egy lasztit Hue-nak.


Hue Jackson a múltkori meccsen sem járt sok sikerrel ellenünk és most sem fog, remélem. Maximum egy labdát kaphat Randall-től.
randall.jpg

Röviden ennyi lenne, mindenki fel a meccsnézésre és élvezzük ki ezt és a következő meccset, mert meding egy évet kell várni ameddig a fiúkat a pályán fogjuk látni. 

Let’s go Browns

komment

Victory Sunday - Győzelemmel távozunk Denver-ből.

2018. december 16. 14:45 - Sialbo

broncos_win.jpg

Az NFL 15. játék hetén a kedvenc csapatunk Denverbe látogatót ezen az idegen Saturday Night special football dolgon. A mérkőzés nagyon fontos volt számunkra mivel még mindig van esély a Playoff-ra. A győzelem nem maradt el.


Hadd kezdjem azzal, hogy nem is tudom mit érzek. Számomra az egész dolog nagyon hihetetlen. Tavaly ilyenkor 0-15 volt a mérlegünk most pedig 6-7-1 és még mindig van esélyünk a Playoff-ra. Ez teljesen hihetetlen. Ez az egész nem csak Baker Mayfield érdeme, de a mi véleményünk az, hogy 60% az Ő érdeme. A csapat teljesen másképp viselkedik, mivel mindenki érzi, hogy a QB-n nem múlik a győzelem. Mind ezek mellett nem szabad elfelejteni, hogy a 2018-as Draft legnagyobb győztesei mi vagyunk, 14-ből 9-szer Browns játékos lett a hét újonca, ami nem hiszem, hogy valaha is előfordult.

Na de vissza a tegnap esti meccshez!

Jabrill te egy állat vagy!

Peppers szerintem élete meccsét hozta össze tegnap este. Egy hatalmas Interception, amelyre akkora szükségünk volt abban a pillanatban, mint egy falat kenyérre. Mind ezek mellet egész mérkőzésen hatalmasat játszott, ott volt mindenhol. 
peppers_mad.jpg

Az interception mellet, pedig nem szabad elfelejteni, hogy a game végén Ő volt az aki sackelte Keenum-ot és nyerte meg a meccset nekünk. Peppers fiam ülj le ez egy 5-ös!

Baker még mindig veszélyesen ébred. 


Mayfieldnek nem ez volt az élete estélye. Dobod egy interception ami nagyon rosszkor jött, összehozott egy Fumble-t ami megint nem a legjobb dolog és egész este csak szenvedett.

Most jön egy hatalmas DE.

A különbség közte és a régi irányitóink között, hogy Ő képes megnyerni a meccset. A fenti sok sz*r mellett amit összehozott, dobod egy olyan TD passzt Perriman-nek, amit tanítani kellene. Baker hibázik, mint bármelyik Rookie, de amikor kell akkor hozza a nagy playeket és megnyeri a fontos meccseket. Számomra Ő legjobb Rookie idén, mondjon bárki bármit.

Mi lett volna ha…?

A legnagyobb hiba sport rajongóként ezt a kérdést feltenni, de én mégis megteszem.


Mi lett volna ha, nem Hue az edző ilyen sokáig és hamarabb kirúgják?
Mi lett volna ha, az első pár meccsen is Baker játszik és nem Taylor?
Mi lett volna ha, nem Zane Gonzalez a kicker azokon a meccseken?
Mi lett volna ha, a Raiders ellen nem rabolnak ki minket a zebrák?

A válasz adás a ti feladatotok, kommentben jöhetnek a szebbnél szebb válaszok :)

Let’s Go Browns!

komment

Browns esélyek a rájátszásra - avagy milyen feltételek mellett lehetséges ez.

2018. december 09. 18:13 - Sialbo

A remény hal meg utoljára

pbox.jpg

Az igazi Browns rajongók nagyon sok éven keresztül nem is gondolkodtak azon, hogy a csapatunknak bármilyen esélye is lesz januárban focizni, viszont idén bármennyire is hihetetlen még mindig van esély. 


Na nem azért mintha nem lennénk elégedetek, az idei év már így is sokkal több pozitív dolgot tartalmaz mint az elmúlt 20 év összesen. Végre van egy igazi QB-nk, jó védelem és egy igazán erős rookie class, amire lehet építeni.

De

Még mindig van esélyünk a playoff-ra. Mutatjuk mi kell ahhoz, hogy ez teljesüljön:

Week 14

 • Browns legyőzi a Panthers-t
 • Bengals kikap a Chargers ellen
 • Ravens veszít a Chiefs ellen
 • Dolphins kikap a New England ellen
 • A 49-ers megveri a Broncost 

Ezekből a San Francisco győzelme a legneccesebb. A többi hozható.

Week 15

 • Browns veri a Broncos-t
 • Dolphins kikap a Vikingstől
 • Ha a Ravens nyer az ok
 • Giants legyőzi a Titans-t
 • Colts győzelem ok
 • Bengals győzelem is ok

Ez sem lehetetlen. A Giants a Titans ellen a legnehezebb ezen a héten.

Week 16

 • A Browns győzelem
 • Titans kikap
 • Ravens kikap a Chargers-től
 • Broncos ha nyer az ok
 • Colts ha nyer ok, ha kikap még jobb, a Giants ellen játszanak
 • Dolphins győzelem is ok.

Ezek a feltételek eddig a legegyszerűbbek. Persze a másik két hétnek eddig klappolnia kell.

Week 17

 • Browns legyőzi a Ravens-t, nagyon nehéz meccs lesz muszáj nyerni.
 • Dophins ha nyer az OK
 • A Broncos ki kell kapjon mindenképpen. Ellenfele a Chargers
 • Titans győzelem a Colts ellen, ez is nagyon fontos. Ha Colts nyer nekünk valószínűleg out.

 

Ezeket elnézve én bizakodó vagyok, már csak mi kell nyerjünk minden meccset. Könnyebb azt mondani tudom, de mégis meg van minden esélyünk.

Fontos nem elfelejteni, hogy ha nem is sikerül minden okunk megvan az örömre, hiszen egy hihetetlenül fiatal és tehetséges csapatunk van akik pár év múlva már igazi esélyesek ként lépnek elő.

Let’s go Browns!

komment

Vissza a győzelmek utjára.

2018. december 09. 14:03 - Sialbo

Week 14 vs Panthers

browms-vs-panthers.jpg

Szinte hihetetlen de már a 14. hét következik és a következő ellenfél a Carolina Panthers lesz. Egy remek esély arra, hogy elfelejtsük az egész múlt heti kudarcot és visszatérjünk a sikerek tengerére.


Ezen a hétvégén Cam Newton és a párducok érkeznek meg a szeles és hideg kis városunkba, reméljük, hogy nagyon sok keresnivalójuk nem lesz itt nekik. A Carolina jelenleg egy 4 mérkőzéses vereség sorozatban van és a srácoknak sem az a célja, hogy ez itt szakadjon meg. 

A vereség sorozat ellenére a Panthers még mindig egy nagyon erős csapat és nagyon nehéz lesz őket legyőzni. A győzelemhez a következő dolgokra kell különösen odafigyelni:

1. Megállítani Christian McCaffrey-t!

McCaffrey a Panthers offense fő embere. Ő vezeti a csapatot mind elkapott és futott yardokban is, egy igazi allround fegyver, amely bármilyen pillanatban képes nagyot játszani. Szerintem Joe Schobert feladata lesz az ő megállítása, ami egy kis nyugalomra adhat okot.  Az egyik legfontosabb dolog a védelem számára az Ő megállítása.

mccaffrey.jpg

2. Nem szabad alábecsülni Newton-t.

Úgy tűnhet mindenkinek, hogy ez a legjobb időszak arra, hogy Cam Newtonnal nézzen szembe. Múlt héten 4 interception-t dobált össze és egy vállsérülés is nehezíti jelenleg az életét. Biztatóan hangzik, de reméljük Gregg Williams nem fog abba a hibába esni, hogy alábecsülje a képeségeit. Még mindig egy kiváló és veszélyes QB.

3. Gyors előny szerzés, majd hadd fusson!

Sajnos a múlt héten igen hamar nagy hátrányba került a csapat és ilyenkor bizony nincs idő run playeket hívni. Egy rookie irányító legnagyobb haverja a jó futó játék. Mivel a múlt héten folyamatosan hátrányban voltunk így a futó játék háttérbe szorult. Reméljük ezen a héten jobb lesz a kezdés és Chubb is többet lesz játékban.

chubb_panthers.jpg
Lényegében ezek a nagyon fontos pontok, ezekből is a McCaffrey az egyik legfontosabb, ő nagyon sok fejfájást tudd majd okozni a védelemnek.

Let’s Go Browns!

komment

J.J. Watt és az isteni DeAndre Hopkins megállítása

2018. december 02. 15:23 - Sialbo

Week 13 vs Texans

browms-vs-texans-.jpg

A kedvenc csapatunk a Cleveland Browns már most túlteljesítette minden egyes kívánságunkat és már most teljes mértékben elégedettek lehetünk velük. Viszont ezen a héten egy másik szintre léphet a csapat, beléphet abba a szobába, ahol már mások is elismerik.


A soron következő mérkőzés egy igazi teszt lesz az újjászületett Browns számára. Ugyanis a mi kis gárdánk Gregg Williams vezetése alatt teljesen megváltozott és egy igazán hatékony csapat ként működik. Az offense valósággal szárnyal Freddie Kitchens irányításával. Sorozatban két győzelemmel rendelkezünk 3 hete a Falcons múlt héten pedig a divízió rivális Bengals-t győztük le 35-20 arányban.  

A Texans legyőzése igazolja majd azt, hogy ez a csapat képes nyerni bármilyen csapat ellen. A Texans 8 mérkőzést nyert zsinórban és elég nehéz őket legyőzni, viszont ha a következő pár dolog klappol, akkor leterithetjük a nagy bikát.

1. Baker “Captain Danger” Mayfield

A múlt heti mérkőzés felvezetőjét is így kezdtük, de ő egy igazán fontos eleme minden győzelemnek, még szép, ő az irányító.

Persze ok, ezt értjük, de Ő tényleg nagyon fontos, nem csak azért mert Ő a QB.

Baker az első rookie irányító a liga történetében aki zsinórban 2 meccsen 140+ passer ratinget kapott. Az előző két találkozón 474 yardot passzolt  és 7 TD-t dobott és 0 INT. Most már csak abban kell reménykedni, hogy ma reggel is nagyon veszélyesnek érzi magát és akkor nem lesz gond.

2. J.J. Watt és a védelem féken tartása

Ez tipikusan az a feladat, amit könnyebb mondani mint kivitelezni. Ez egy nagyon nehéz feladat lesz az O-line számára és a csapatnak. A Houston védelme jelenleg liga 8. A futás elleni védelemben 7. Ezek a számok is nagyon jól mutatják, hogy ez kemény teszt lesz Freddie-nek és az offense-nek.

A számok mellet még ott van J.J. Watt is akinek van 11.5 sack-je és mindent megtesz majd azért, hogy Mayfield ne érezze jól magát a zsebben.

jj_watt.jpg

Az OL az elmúlt két meccsen nem engedett egyetlen egy sack-et sem és Greg Robinson játszatása LT poszton igenis bevált, na most meglátjuk, hogy milyen fából faragták Robinson-t, Watt egy jó teszt lesz erre...fa*om.

3. DeAndre Hopkins - ki fogja majd fedezni?

Hopkins szerintem jelenleg a liga legjobb elkapója, mondjon bárki bármit. A gyerek olyan elkapásokat visz véghez, hogy eldobod az agyad. Ebben a szezonban nem ejtett el még egyetlen egy labdát sem. Gyors és nagyon nehéz jól fedezni, Watson pedig nagyon szereti neki dobigálni a lasztit, nem meglepő.

hopkins.jpg

Hopkins gyakran helyezkedik el kívül és a slot-ban is szokott játszani így érdekes lesz látni, hogy ki fogja majd fedezni. Ha kívül van akkor valószínűleg Ward, ha slotban talán T.J. Carrie, ő fedezte Julio Jones-t is a Falcons ellen és igazán remek munkát végzett.

Nem könnyű feladat.

4. Deshaun Watson rizikós játék stílusa

Ez az egyik gyenge pontja a kiváló másodéves QB-nek. Watson veszélyes játékos legyen szó passzről vagy akár QB futásról. Tesztelni fogja a védelmet minden lehetséges módon.

DE

Nagyon sokszor rizikósan játszik.

Ezt kihasználhatja a védelem és a már úgy is sok turnover-t felhalmozó védelmünk gyarapíthatja a listát egy két interceptionel. Ezek mellett nagyon sokszor rossz ütemben mozog ki a zsebből. Watson előtt az offensive fal sem igazán mondható elitnek. Liga 29. engedett sack-ek tekintetében, pontosabban 3.4 sack/meccs. Ez nagyon jó hír Myles Garett-nek akinek ez kiváló lehetőség a sackek gyűjtésére és J.J. Watt megelőzésére az AFC-ben.

 

BÓNUSZ pont  - A csapat megérdemli és képes rá

A fentiek fontos pontok, de ez a legfontosabb.

Igenis megérdemeljük a győzelmet és a legfontosabb az, hogy igenis képesek vagyunk rá. Nagyon sokan nem hisznek benne, de meg lehet ez. A csapat motivált és nagyon jó, ha az égiek is velünk lesznek akkor a W az itthon marad.

Reméljük a legjobbakat és Let’s GO BROWNS!!!
browns_vs_houston.jpg

.

 

komment

Victory Monday - Mit tanulhatunk a Bengals elleni mecssből?

2018. november 26. 21:56 - Sialbo

Randall egy király csávó!

44347265_2233538123597882_1055283517236997293_n.jpg

Az NFL 12. fordulójában a csapatunk a Cincinati-ba tett egy kis utazást és tényleg úgy tértek vissza mint Leonidász a “300” c. filmben: A hátukon a bengáli tigris bőrével.

Ez a győzelem zsinórban a második volt és igen lehet más csapatnak ez nem nagy cucc, de egy Browns rajongónak ez mindent megér. A csapat magabiztosan darálta le a cicákat és így 4-6-1 lett a mérlegünk, ami valljuk be, felér egy Super Bowl győzelemmel nekünk.

Viszont mit is lehet tanulságként levonni ebből a meccsből. Én úgy érzem 3 fő dolog is megemlíthető ami igazán pozitív lehet a mérkőzés után.

1. Baker Mayfield még mindig veszélyesnek érzi magát.

Captain Danger semmit sem változott és a karrierje legjobb hétvégéje után, túlszárnyalta magát és most jelenleg ez karrierje legjobb hétvégéje. 258 passzolt yard, 4 TD és 143.9-es QB rating, ennél se legyen rosszabb én azt mondom. Nagyon kellett egy ilyen Qb ide. Mind a mellett, hogy hihetetlenül jó játékos, egy igazi vezér. Képes mindenkit maga körül jobbá tenni és számomra ez teszi a különbséget egy jó vagy rossz QB között. Reméljük, hogy minden reggel veszélyesen ébred a kis Baker.

2. Két hétvége = 0 sack

A fal annyira kemény gyerekek mint Tarzan sarka. Nagyon ügyesek a fiúk és az LT csere igenis érződik. Desmond Harrison kivétele az O-line-ból nem volt rossz döntés és Gregg Robinson sokkal de sokkal jobban tudja végezni ezt a munkát és a jobb offensive play call sem árt a sack mentes hétvégéknek.

3. Damarious Randall a legjobb arc a világon

Tudom, hogy nem volt igazán sportszerű, meg ilyen olyan…..fasz*m….Randall nagyon király vagy gratulálunk így tovább!randall.jpg

Képek forrása: Cleveland Browns

komment

3 ok amiért a Browns legyőzi a Bengalst! Reális playoff esélyek?

2018. november 25. 17:48 - Sialbo

Browns @ Bengals Week 12

browms-vsbengals2.jpgA 12. játék hét során a Cleveland csapata egy látogatást tesz Cincinati városába és remélhetőleg a fiúk egy bengáli trófeával a hátukon masíroznak be Cleveland kapuján, mint Leonidasz a "300" c. filmben.

 

A mérkőzés igazán izgalmasnak ígérkezik. A nemrégiben a Browns-tól kirúgott Hue Jackson most a Bengals edzői stábját gyengíti és próbál bosszút állni a csapatunkon. Egy győzelem hozzá segíti a Browns-t, hogy a playoff ne csak egy álom legyen, hanem egy elérhető dolog is. Ehhez annyi kell, hogy a Browns megnyerje ezt a mérkőzést és ez meg is fog történni, méghozzá szerintem nem kis verés lesz ez. A következő 3 ok lesz a döntő szerintem:

1. A Browns kipihent és egészséges.

Ahogyan azt Gregg Williams is elmondta a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón a fiúk kiváló állapotban vannak. A védelembe minden hiányzó láncszem visszakerült, főleg Joe Schobert visszatérése volt nagyon fontos a Cleveland számára, ugyanis az ő szerepe a védelemben az egyik legfontosabb. Aki kérdéses az JC Tretter és Njoku a tight end de valószínűleg mind a ketten pályára fognak lépni ma este.

Ha ez nem lenne elég akkor a Browns a múlt héten nem játszott és így a fizikai állapot is sokkal jobb és 1 héttel több idő volt készülni erre a mérkőzésre.

2.Nick Chubb nagyon sokat fog szaladni, de nagyon sokat!

A rookie futó játékos már az elejétől kezdve is kiválóan játszott és hozta a szép yardokat, de amióta ő lett a csapat első számú futó játékosa azóta még inkább beindulni látszik a szekér. A Falcons ellen élte élete legjobb hétvégéjét ahol megszerezte a franchise leghosszabb futott TD-jét és még 175 yardot is felpakolt a listára.

chubb.jpg

Ami még inkább nekünk kedvez az a Bengals védelme. A divízió riválisaink a futás elleni védelemben liga utolsó, méghozzá 153.8 yardot engednek minden egyes mérkőzésen, a legutóbbi 3 meccsen 212 yardot, kiváló mutatók számunkra.

3.Hue Jackson

Érdekesnek tűnhet de ez egy fontos ok, amiért mi leszünk a győztesek. Először is azért, mert még csak azért is meg kell verni a Bengalst mert oda ment ez az áruló, pontosan a mérkőzés előtt. Másodszor többet ront a helyzetükön, mint amennyit segít.

Állítólag Hue a védelemben fog segíteni és azt nagyon jól tudja mindenki, hogy ahhoz biza ő nem sokat ért. Mondjuk az offense vezénylése se az igazi erős oldala, de a védelem végképp nem.

hue.jpg


Szerintem ezek az okok lesznek azok, amelyek különbséget tesznek a mérkőzésen és igenis ez a meccs nyerhető, bármilyen szemszögből is figyeljük. A Cincinnati védelme, minden tekintetben liga utolsó és a Browns offense csak most kezdett el igazán éledezni.

Már csak annyi maradt hátra, hogy Baker veszélyesnek érezze magát a mérkőzés előtti reggelen.

bakermayfield.jpg

Let’s go Browns!

 

komment

Joe Schobert az NFL egyik legjobb coverage linebackerje!

2018. november 18. 11:32 - Sialbo

A védelmünk egyik ékszere

43985915_482840242207680_5590646964760243396_n.jpg

A sport média sajnos nem mindig szentel figyelmet és perceket az igazi melósokra. Ez sajnos minden sportágban megvan, az olyan személyiségeket emelik ki akik érdekesek, kontroverzális véleményeket váltanak ki.

 

Persze ez nem azt jelenti, hogy azok akikről beszélnek nem jók, de lehet vannak nálunk igenis jobbak, sőt a mi esetünkben jelenleg a legjobb, akik nem annyira érdekesek, nem hoznak sok kattintás és forgalmat. Így ezek a játékosok elrepülnek a radar alatt.

Pontosan ebben a helyzetben van Joe Schobert is, a mi kedvenc linebackerünk. 

Ő egy igazi melós, szerény gyerek. Nem posztolja szét az instát és az Fb-t minden percben, nem írnak róla 30 cikket másodpercenként. Elvégzi a dolgát, majd szépen lejön a pályáról és viszlát.

Pedig, lenne mire büszke lenni!

 Emberünk ugyanis jelenleg a liga egyik legjobb off-ball linebackerje és nem csak idén hanem úgy a nagy általánosságban véve. Mindezt egy olyan érában amikor a futó játék háttérbe szorul.

 Tekerjünk kicsit vissza az időben.

 Schobert 2016-ban lett draftolva a negyedik körben. Az egyetemi bajnokságban a Wisconsin játékosa volt, mint edge defender!. Tehát pass rusher ként lett draftolva is. Az egyetemi évei során igazán jó volt, 91.3 pass rush grade és 3. az akkori pass rusherek között.

 Draftolása után nem igazán alakultak szépen a dolgok.

 Az össz értékelése az első éve után egy gyenge 53.6 volt, a pass rush rating is nagyon alacsony volt és nem igazán ment neki a line of scrimmage-ről. A sikertelen első év után ezen a pozíción és főleg, hogy hiány volt linebacker terén így a csapat áttette őt LB-nek a következő évben.

 BUMM!

Mintha ide teremtették volna.

 2017-ben a top 20 között végzett a pozíciójában, futás elleni védekezés értékelése 77.2 , ezek mellett a 44 futás megállítása volt a legtöbb abban az évben a ligában.

 Mindenki nagyon elégedett volt vele, viszont egy ilyen passz fókuszú érában egy linebacker nem attól lesz jó, ha jó a futás ellen, kiválóan kell teljesítenie a passz ellen is. Joe megmutatta idén, hogy ő erre is képes.

.schobertcoverage-768x432.png

Látható, hogy minden fontos statisztikában liga első jelenleg. A passz elleni értékelése 91.3 amivel ő az első és ez az adat 250+ snap alapján, ezt úgy hogy 3 mérkőzésen nem is lépett pályára.

 Érdemes megfigyelni ezt a helyzetet az Oakland ellen, aminek a végén egy interception lett az eredmény, milyen kiválóan fedezte Jared Cook-ot, ha a passz pontos is lett volna 100%, hogy incomplete passz lett volna az eredmény, sőt meg merem kockáztatni pontosan Joe miatt lett interception.

giphy.gif_480x270


A 3 meccs kihagyás után Schobert ugyan ott folytatja ahol abbahagyta.

giphy.gif_480x270

Ez a play a Falcons ellen volt 4th and goal, ez egy igen fontos helyzet volt és a dobás az nem volt rossz Matt Ryan részéről, emberünk itt egy TD-t vett el a sólymoktól.

 Összefoglalva.

 Joe Schobert jelenleg a liga egyik legjobb linebackerje coverage defense-ben, tehát passz elleni védekezésben, ami a foci ezen időszakában nagyon fontos lehet. A védelem minden egyes fontos posztján van egy-egy nagyon jó játékosunk, gondoljunk csak itt Garett-re, Ward és itt van mellettük Joe is.

 Reméljük nagyon sokáig képes lesz majd egészséges maradni.

 Let’s go Browns!

komment
süti beállítások módosítása