Cleveland Browns Hungary

A Magyar Browns szurkolók otthona

Victory Monday - Mit tanulhatunk a Bengals elleni mecssből?

2018. november 26. 21:56 - Sialbo

Randall egy király csávó!

44347265_2233538123597882_1055283517236997293_n.jpg

Az NFL 12. fordulójában a csapatunk a Cincinati-ba tett egy kis utazást és tényleg úgy tértek vissza mint Leonidász a “300” c. filmben: A hátukon a bengáli tigris bőrével.

Ez a győzelem zsinórban a második volt és igen lehet más csapatnak ez nem nagy cucc, de egy Browns rajongónak ez mindent megér. A csapat magabiztosan darálta le a cicákat és így 4-6-1 lett a mérlegünk, ami valljuk be, felér egy Super Bowl győzelemmel nekünk.

Viszont mit is lehet tanulságként levonni ebből a meccsből. Én úgy érzem 3 fő dolog is megemlíthető ami igazán pozitív lehet a mérkőzés után.

1. Baker Mayfield még mindig veszélyesnek érzi magát.

Captain Danger semmit sem változott és a karrierje legjobb hétvégéje után, túlszárnyalta magát és most jelenleg ez karrierje legjobb hétvégéje. 258 passzolt yard, 4 TD és 143.9-es QB rating, ennél se legyen rosszabb én azt mondom. Nagyon kellett egy ilyen Qb ide. Mind a mellett, hogy hihetetlenül jó játékos, egy igazi vezér. Képes mindenkit maga körül jobbá tenni és számomra ez teszi a különbséget egy jó vagy rossz QB között. Reméljük, hogy minden reggel veszélyesen ébred a kis Baker.

2. Két hétvége = 0 sack

A fal annyira kemény gyerekek mint Tarzan sarka. Nagyon ügyesek a fiúk és az LT csere igenis érződik. Desmond Harrison kivétele az O-line-ból nem volt rossz döntés és Gregg Robinson sokkal de sokkal jobban tudja végezni ezt a munkát és a jobb offensive play call sem árt a sack mentes hétvégéknek.

3. Damarious Randall a legjobb arc a világon

Tudom, hogy nem volt igazán sportszerű, meg ilyen olyan…..fasz*m….Randall nagyon király vagy gratulálunk így tovább!randall.jpg

Képek forrása: Cleveland Browns

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://clevelandbrowns.blog.hu/api/trackback/id/tr9414395238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása