Cleveland Browns Hungary

A Magyar Browns szurkolók otthona

Victory Monday - .500-as mérleg, végre van egy csapatunk.

2018. december 24. 06:41 - Sialbo

Browns (7-7-1) 26-18 Bengals (6-9)

browns_win_bengals.jpgKérem szépen így játszik egy igazi NFL csapat. Nagyon büszke vagyok a srácokra, hiszen hihetetlen munkát vittek véghez a tegnapi napon.


Pontosan 8 éve volt utoljára olyan, hogy nem az utolsó helyen végeztünk az AFC North-ban. Tegnap este ez a sorozat megszakadt és reméljük, hogy nem is nagyon fog visszatérni egy jó darabig. Ha sikerül a Ravens-t is legyőzni akkor 2007 óta először nem losing recordal zárjuk az évet, de ez még a jövő titka.

Na de lássuk, hogyan is játszottak a srácok a tegnap.

Offense


A támadósor egyszerűen hihetetlen amióta Freddie Kitchens hívja a playeket, olyan megmozdulások vannak, hogy csak kapkodom a fejem és súrolom a szemem és nem hiszem el, hogy ez a Browns. Az egész offense szíve persze nem más mint, Baker Mayfield.

Baker Mayfield hihetetlen!

Egyszerűen fantasztikus, hogy mire képes. Tegnap este is megmutatta, hogy mennyire is jó QB Ő. 284 yardot és 3 TD passzt osztott ki a tegnap este, ami Browns Rookie Qb által a legtöbb. Ha 36 yardnál többet dob a Ravens ellen, akkor Mayfield megdönti Brandon Weeden (legtöbb passzolt yard Browns rookie QB által - 3385 yard) passzolt yard rekordját.

Rekordok útján: Mayfieldnek csak 2 TD passz kell, hogy beérje Payton Manning és Russel Wilson rookie rekordját ami 26 TD passz egy újonc szezon során, hajrá Baker meglesz ez.

A rekordok és számok viszont nem adják vissza azt amit Ő igazán is tudd. Ez a srác egy győztes és egy igazi vezér. Öröm nézni, ahogy vezényli a csapatot és ahogy viselkedik minden egyes mérkőzésen. A legjobb mindig a TD passz utáni toporzékolós ide-oda rohangálok öröm, mint egy kisgyerek karácsonykor. Végre van egy igazi irányítónk. 

P:S. aki egy hatalmas troll is. Remélem mindenki látta ez a szemmel verést Hue ellen. Itt Baker pont a meccs vége előtt dobott egy 66 yardos passzt Njoku-nak és utána így sétált el Hue Jackson előtt:



Baker mellett nagyon fontos kiemelni Nick Chubb-ot. Gratuláljunk neki hiszen jelenleg Ő az első a Single Season Rookie Rushing Leaders listán a franchise-on belül, 972 yard. Még csak 28 kell és megvan az 1000 határ.

Az O-line ismét hozta amit már megszoktunk. 0 sack a meccsen. Ez a 4. meccs ebben a szezonban ahol ezt elértük, csak így tovább srácok. 

Defense

 
A védelem szikla szilárd volt a tegnap este. Azt a két utolsó TD-t a meccs végén nem kell figyelembe venni, a védelem szerintem már nagyon nem koncentrált és nem figyelt oda, valószínűleg annak tudható be.

 Az első félidőben bármennyire is hihetetlen a Bengals -15 passing yardot hozott össze. A védelem tette a dolgát és folyamatos nyomás alatt tartotta Drikselt, aki 3 sack-et is benyelt. 

A védelem oldalán folyamatosan ezt látom, hogy nagyon erősek a srácok és ha kell akkor képesek oda tenni magukat. Gregg Williams érkezése óta a védelem kiváló és a jövőben remélhetőleg ez csak javulni fog.

Tricky Browns

 
Freddie Kitchens OC-vá választása óta egy panaszunk sem lehet arra, hogy nem kreatív az offense, sőt egyre több trick play-t látunk a csapattól. Tegnap este viszont az egyik leglátványosabb jött össze a szezon során, ugyanis Jarvis Landry dobott egy 63 yardos bombát Perrimanak.


Lehet, hogy Jarvis a második legjobb QB-nk az elmúlt pár évben?

 
Összegzés

 
Ez a mérkőzés olyan volt mint, az idei évünk...kiváló.

 A védelem is fantasztikusan játszott és a támadósor is remek volt. Láttunk mindent ami kellet: Baker csodákat, trick playeket és egy kiváló fiatal futó játékost. Szerintem Browns szurkolóként most először érzem azt, hogy a jövő év sokkal de sokkal jobb lesz és mennyire jó érzés ezt leírni. 


Let’s GO Browns!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://clevelandbrowns.blog.hu/api/trackback/id/tr2014512218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása