Cleveland Browns Hungary

A Magyar Browns szurkolók otthona

Playoff esélyek elszálltak, de a Bengalsnak vesznie kell.

2018. december 23. 18:28 - Sialbo

Week 16 vs Bengals

browms-vs-bengals-2.jpg

A 16. játékhéthez érkeztünk és sajnos igen még egyetlen egy mérkőzés maradt hátra. A tavalyi évben ilyenkor 0-14-el vártuk ezt a mérkőzést, most pedig sokkal jobb a helyzet.


A 2018-as év számunkra nagyon jónak mondható. Igaz, hogy már nincsenek esélyek a Playoff-ra, de most komolyan kit érdekel?

Tavaly ilyenkor már rég nem voltak esélyek a rájátszásra, most pedig még December végén is volt, a jövő nagyon szép számunkra. Számomra ez egy nagyon sikeres év volt és szerintem jövőben irány a csoport győzelem. Az idei draft győztesei mi vagyunk, nálunk az egyik legjobb GM a ligából és egy olyan QB-nk van aki hihetetlen harci kedvvel és hűséggel vezeti a csapatunkat.

A védelem alapjai készen vannak és bizony nagyon erős alapok azok. Az O-line lassan elitnek nevezhető és áttörhetetlen. Chubb és Duke személyében a futó játékunk is rendben van. Jó lesz ez gyerekek, nem kell parázni.

Na de,

Miért is kap ki a Bengals?

Mert mi vagyunk a jobb csapat!  Röviden ennyi :). Na de most komolyan.


1. Förtelmes Bengals Defense 


A cicák védelme utolsó helyen áll a ligában. Meccsenként 413 yardot engednek, ez nem a legjobb hír számukra, annál inkább nekünk. A secondary nagyon gyér és ezt Mayfield valószínűleg ki is fogja használni.


2.  Rusholni kell, de jó sokat.


A futás elleni védelmük is nagyon gyenge, több mint 140 yardot engednek egy mérkőzésen. Tudjuk nagyon jól, hogy Chubb mennyire jó ebben így valószínűleg Freddie mester nagyon sok run offense-t fog hívni a mai mérkőzésen. Nagyon kíváncsiak vagyunk.


3. Randall megint ad egy lasztit Hue-nak.


Hue Jackson a múltkori meccsen sem járt sok sikerrel ellenünk és most sem fog, remélem. Maximum egy labdát kaphat Randall-től.
randall.jpg

Röviden ennyi lenne, mindenki fel a meccsnézésre és élvezzük ki ezt és a következő meccset, mert meding egy évet kell várni ameddig a fiúkat a pályán fogjuk látni. 

Let’s go Browns

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://clevelandbrowns.blog.hu/api/trackback/id/tr5414509682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása