Cleveland Browns Hungary

A Magyar Browns szurkolók otthona

Az utolsó felvonás - zárjuk az évet pozitív mérleggel.

2018. december 30. 14:00 - Sialbo

Week 17 @ Ravens

browms-vs-ravens-.jpg

Sajnos elérkezett ez a nap is, az alapszakasz utolsó mérkőzése. Az idei év igazán különleges volt számunkra és reméljük egy méltó befejezése lesz ennek a remek évnek.


Ezen a héten Baltimore városába látogatnak a srácok és megpróbálnak egy-két hollót levadászni, reméljük tele zsákkal jönnek majd haza. A jó hír az, hogy a parittya Baker mester kezében van így jó eséllyel holló hullás lesz Baltimore-ban.  A mérkőzés mindkét fél számára nagyon fontos, ugyanis ha a Ravens nyer akkor irány a Playoff, ha mi nyerünk akkor pedig pozitív mérleggel zárjuk a szezont 2007 után először. Az már más kérdés, hogy a mi kezünkben van a Steelers sorsa is (kegyetlenül jó érzés), ugyanis ha nyerünk akkor a Pittsburgh megy a rájátszásba.

48426184_10156599925075255_199352358742786048_n.jpg

A Ravens egy teljesen másik csapat lett a legutóbbi mérkőzés óta. A következő dolgok létfontosságúak lesznek a győzelemhez: 

1. Lamar Jackson kiiktatása


Jackson csak 6 mérkőzésen volt kezdő idén, de ez neki pontosan elég volt arra, hogy vezesse a listát a futott yardok tekintetében a QB-k között.  A srác nagyon veszélyes és hihetetlenül gyors és mozgékony így nagyon sok fejfájást képes okozni minden védelemnek.

Nem szabad elfelejteni, hogy nem csak szaladni tud a labdával, remekül passzol is, így nem szabad lebecsülni. Egy nagyon veszélyes rookie irányító.

2. A Holló futás megállítása - igen van rá ellenszer.


A hollók a második legjobb csapat futások tekintetében a ligában. Őket csak a Seahawks előzi meg. Joe Flacco kiesése és Jackson kezdetése reformálta az egész csapatot. Egy passz fókuszú csapatót teljesen átalakították a szezon közben és most a futás a fő fegyverük.

Úgy tűnik senki nem nagyon képes megtalálni az ellenszert a Ravens run offense ellen. Egy nagyon dinamikus és jó rendszer ez.

DE

Megvannak neki a maga hiányosságai. Az alábbi videóban egy kiváló elemzést láthatók arról, hogy hogyan is működik a Ravens Run Offense és hogyan lehet azt megállítani. Mindenképpen ajánlom a videót, nagyon részletes és tanulságos.

 Remélem, hogy Gregg Williams is pontosan ezt a videót nézi.

3. Labdabirtoklás


Mivel a Baltimore nagyon szeret szaladni a labdával így elég hosszú driveokat is képesek összerakni. Jelenleg ők az elsők a labdabirtoklás tekintetében, mégpedig átlagosan 32 perc/mérkőzés, vagyis a mérkőzés több mint felében náluk van a labda.

 Az támadások során nagyon hatékonyak kell legyünk és meg kell próbálni birtokolni a labdát, hogy minél kevesebb ideje legyen az ellenfélnek.

 Védelmi oldalon a 3rd&short kivégzése nagyon fontos lesz és egyben egy nagyon nehéz feladat is, reméljük, hogy nem lesznek itt gondok.

vs_ravens_photo.jpg

 Szerintem ezek lennének a fő dolgok. A győzelem mint, mindig nagyon fontos, de ennek a győzelemnek még nagyobb értéke van, hiszen csak ez kell ahhoz, hogy pozitív mérleggel zárjuk az idei évet.

 

Let’s go Browns!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://clevelandbrowns.blog.hu/api/trackback/id/tr614523270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása