Cleveland Browns Hungary

A Magyar Browns szurkolók otthona

J.J. Watt és az isteni DeAndre Hopkins megállítása

2018. december 02. 15:23 - Sialbo

Week 13 vs Texans

browms-vs-texans-.jpg

A kedvenc csapatunk a Cleveland Browns már most túlteljesítette minden egyes kívánságunkat és már most teljes mértékben elégedettek lehetünk velük. Viszont ezen a héten egy másik szintre léphet a csapat, beléphet abba a szobába, ahol már mások is elismerik.


A soron következő mérkőzés egy igazi teszt lesz az újjászületett Browns számára. Ugyanis a mi kis gárdánk Gregg Williams vezetése alatt teljesen megváltozott és egy igazán hatékony csapat ként működik. Az offense valósággal szárnyal Freddie Kitchens irányításával. Sorozatban két győzelemmel rendelkezünk 3 hete a Falcons múlt héten pedig a divízió rivális Bengals-t győztük le 35-20 arányban.  

A Texans legyőzése igazolja majd azt, hogy ez a csapat képes nyerni bármilyen csapat ellen. A Texans 8 mérkőzést nyert zsinórban és elég nehéz őket legyőzni, viszont ha a következő pár dolog klappol, akkor leterithetjük a nagy bikát.

1. Baker “Captain Danger” Mayfield

A múlt heti mérkőzés felvezetőjét is így kezdtük, de ő egy igazán fontos eleme minden győzelemnek, még szép, ő az irányító.

Persze ok, ezt értjük, de Ő tényleg nagyon fontos, nem csak azért mert Ő a QB.

Baker az első rookie irányító a liga történetében aki zsinórban 2 meccsen 140+ passer ratinget kapott. Az előző két találkozón 474 yardot passzolt  és 7 TD-t dobott és 0 INT. Most már csak abban kell reménykedni, hogy ma reggel is nagyon veszélyesnek érzi magát és akkor nem lesz gond.

2. J.J. Watt és a védelem féken tartása

Ez tipikusan az a feladat, amit könnyebb mondani mint kivitelezni. Ez egy nagyon nehéz feladat lesz az O-line számára és a csapatnak. A Houston védelme jelenleg liga 8. A futás elleni védelemben 7. Ezek a számok is nagyon jól mutatják, hogy ez kemény teszt lesz Freddie-nek és az offense-nek.

A számok mellet még ott van J.J. Watt is akinek van 11.5 sack-je és mindent megtesz majd azért, hogy Mayfield ne érezze jól magát a zsebben.

jj_watt.jpg

Az OL az elmúlt két meccsen nem engedett egyetlen egy sack-et sem és Greg Robinson játszatása LT poszton igenis bevált, na most meglátjuk, hogy milyen fából faragták Robinson-t, Watt egy jó teszt lesz erre...fa*om.

3. DeAndre Hopkins - ki fogja majd fedezni?

Hopkins szerintem jelenleg a liga legjobb elkapója, mondjon bárki bármit. A gyerek olyan elkapásokat visz véghez, hogy eldobod az agyad. Ebben a szezonban nem ejtett el még egyetlen egy labdát sem. Gyors és nagyon nehéz jól fedezni, Watson pedig nagyon szereti neki dobigálni a lasztit, nem meglepő.

hopkins.jpg

Hopkins gyakran helyezkedik el kívül és a slot-ban is szokott játszani így érdekes lesz látni, hogy ki fogja majd fedezni. Ha kívül van akkor valószínűleg Ward, ha slotban talán T.J. Carrie, ő fedezte Julio Jones-t is a Falcons ellen és igazán remek munkát végzett.

Nem könnyű feladat.

4. Deshaun Watson rizikós játék stílusa

Ez az egyik gyenge pontja a kiváló másodéves QB-nek. Watson veszélyes játékos legyen szó passzről vagy akár QB futásról. Tesztelni fogja a védelmet minden lehetséges módon.

DE

Nagyon sokszor rizikósan játszik.

Ezt kihasználhatja a védelem és a már úgy is sok turnover-t felhalmozó védelmünk gyarapíthatja a listát egy két interceptionel. Ezek mellett nagyon sokszor rossz ütemben mozog ki a zsebből. Watson előtt az offensive fal sem igazán mondható elitnek. Liga 29. engedett sack-ek tekintetében, pontosabban 3.4 sack/meccs. Ez nagyon jó hír Myles Garett-nek akinek ez kiváló lehetőség a sackek gyűjtésére és J.J. Watt megelőzésére az AFC-ben.

 

BÓNUSZ pont  - A csapat megérdemli és képes rá

A fentiek fontos pontok, de ez a legfontosabb.

Igenis megérdemeljük a győzelmet és a legfontosabb az, hogy igenis képesek vagyunk rá. Nagyon sokan nem hisznek benne, de meg lehet ez. A csapat motivált és nagyon jó, ha az égiek is velünk lesznek akkor a W az itthon marad.

Reméljük a legjobbakat és Let’s GO BROWNS!!!
browns_vs_houston.jpg

.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://clevelandbrowns.blog.hu/api/trackback/id/tr5514411586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása