Cleveland Browns Hungary

A Magyar Browns szurkolók otthona

Joe Schobert az NFL egyik legjobb coverage linebackerje!

2018. november 18. 11:32 - Sialbo

A védelmünk egyik ékszere

43985915_482840242207680_5590646964760243396_n.jpg

A sport média sajnos nem mindig szentel figyelmet és perceket az igazi melósokra. Ez sajnos minden sportágban megvan, az olyan személyiségeket emelik ki akik érdekesek, kontroverzális véleményeket váltanak ki.

 

Persze ez nem azt jelenti, hogy azok akikről beszélnek nem jók, de lehet vannak nálunk igenis jobbak, sőt a mi esetünkben jelenleg a legjobb, akik nem annyira érdekesek, nem hoznak sok kattintás és forgalmat. Így ezek a játékosok elrepülnek a radar alatt.

Pontosan ebben a helyzetben van Joe Schobert is, a mi kedvenc linebackerünk. 

Ő egy igazi melós, szerény gyerek. Nem posztolja szét az instát és az Fb-t minden percben, nem írnak róla 30 cikket másodpercenként. Elvégzi a dolgát, majd szépen lejön a pályáról és viszlát.

Pedig, lenne mire büszke lenni!

 Emberünk ugyanis jelenleg a liga egyik legjobb off-ball linebackerje és nem csak idén hanem úgy a nagy általánosságban véve. Mindezt egy olyan érában amikor a futó játék háttérbe szorul.

 Tekerjünk kicsit vissza az időben.

 Schobert 2016-ban lett draftolva a negyedik körben. Az egyetemi bajnokságban a Wisconsin játékosa volt, mint edge defender!. Tehát pass rusher ként lett draftolva is. Az egyetemi évei során igazán jó volt, 91.3 pass rush grade és 3. az akkori pass rusherek között.

 Draftolása után nem igazán alakultak szépen a dolgok.

 Az össz értékelése az első éve után egy gyenge 53.6 volt, a pass rush rating is nagyon alacsony volt és nem igazán ment neki a line of scrimmage-ről. A sikertelen első év után ezen a pozíción és főleg, hogy hiány volt linebacker terén így a csapat áttette őt LB-nek a következő évben.

 BUMM!

Mintha ide teremtették volna.

 2017-ben a top 20 között végzett a pozíciójában, futás elleni védekezés értékelése 77.2 , ezek mellett a 44 futás megállítása volt a legtöbb abban az évben a ligában.

 Mindenki nagyon elégedett volt vele, viszont egy ilyen passz fókuszú érában egy linebacker nem attól lesz jó, ha jó a futás ellen, kiválóan kell teljesítenie a passz ellen is. Joe megmutatta idén, hogy ő erre is képes.

.schobertcoverage-768x432.png

Látható, hogy minden fontos statisztikában liga első jelenleg. A passz elleni értékelése 91.3 amivel ő az első és ez az adat 250+ snap alapján, ezt úgy hogy 3 mérkőzésen nem is lépett pályára.

 Érdemes megfigyelni ezt a helyzetet az Oakland ellen, aminek a végén egy interception lett az eredmény, milyen kiválóan fedezte Jared Cook-ot, ha a passz pontos is lett volna 100%, hogy incomplete passz lett volna az eredmény, sőt meg merem kockáztatni pontosan Joe miatt lett interception.

giphy.gif_480x270


A 3 meccs kihagyás után Schobert ugyan ott folytatja ahol abbahagyta.

giphy.gif_480x270

Ez a play a Falcons ellen volt 4th and goal, ez egy igen fontos helyzet volt és a dobás az nem volt rossz Matt Ryan részéről, emberünk itt egy TD-t vett el a sólymoktól.

 Összefoglalva.

 Joe Schobert jelenleg a liga egyik legjobb linebackerje coverage defense-ben, tehát passz elleni védekezésben, ami a foci ezen időszakában nagyon fontos lehet. A védelem minden egyes fontos posztján van egy-egy nagyon jó játékosunk, gondoljunk csak itt Garett-re, Ward és itt van mellettük Joe is.

 Reméljük nagyon sokáig képes lesz majd egészséges maradni.

 Let’s go Browns!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://clevelandbrowns.blog.hu/api/trackback/id/tr3214377573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása