Cleveland Browns Hungary

A Magyar Browns szurkolók otthona

Vissza a győzelmek utjára.

2018. december 09. 14:03 - Sialbo

Week 14 vs Panthers

browms-vs-panthers.jpg

Szinte hihetetlen de már a 14. hét következik és a következő ellenfél a Carolina Panthers lesz. Egy remek esély arra, hogy elfelejtsük az egész múlt heti kudarcot és visszatérjünk a sikerek tengerére.


Ezen a hétvégén Cam Newton és a párducok érkeznek meg a szeles és hideg kis városunkba, reméljük, hogy nagyon sok keresnivalójuk nem lesz itt nekik. A Carolina jelenleg egy 4 mérkőzéses vereség sorozatban van és a srácoknak sem az a célja, hogy ez itt szakadjon meg. 

A vereség sorozat ellenére a Panthers még mindig egy nagyon erős csapat és nagyon nehéz lesz őket legyőzni. A győzelemhez a következő dolgokra kell különösen odafigyelni:

1. Megállítani Christian McCaffrey-t!

McCaffrey a Panthers offense fő embere. Ő vezeti a csapatot mind elkapott és futott yardokban is, egy igazi allround fegyver, amely bármilyen pillanatban képes nagyot játszani. Szerintem Joe Schobert feladata lesz az ő megállítása, ami egy kis nyugalomra adhat okot.  Az egyik legfontosabb dolog a védelem számára az Ő megállítása.

mccaffrey.jpg

2. Nem szabad alábecsülni Newton-t.

Úgy tűnhet mindenkinek, hogy ez a legjobb időszak arra, hogy Cam Newtonnal nézzen szembe. Múlt héten 4 interception-t dobált össze és egy vállsérülés is nehezíti jelenleg az életét. Biztatóan hangzik, de reméljük Gregg Williams nem fog abba a hibába esni, hogy alábecsülje a képeségeit. Még mindig egy kiváló és veszélyes QB.

3. Gyors előny szerzés, majd hadd fusson!

Sajnos a múlt héten igen hamar nagy hátrányba került a csapat és ilyenkor bizony nincs idő run playeket hívni. Egy rookie irányító legnagyobb haverja a jó futó játék. Mivel a múlt héten folyamatosan hátrányban voltunk így a futó játék háttérbe szorult. Reméljük ezen a héten jobb lesz a kezdés és Chubb is többet lesz játékban.

chubb_panthers.jpg
Lényegében ezek a nagyon fontos pontok, ezekből is a McCaffrey az egyik legfontosabb, ő nagyon sok fejfájást tudd majd okozni a védelemnek.

Let’s Go Browns!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://clevelandbrowns.blog.hu/api/trackback/id/tr7014466042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása