Cleveland Browns Hungary

A Magyar Browns szurkolók otthona

3 ok amiért a Browns legyőzi a Bengalst! Reális playoff esélyek?

2018. november 25. 17:48 - Sialbo

Browns @ Bengals Week 12

browms-vsbengals2.jpgA 12. játék hét során a Cleveland csapata egy látogatást tesz Cincinati városába és remélhetőleg a fiúk egy bengáli trófeával a hátukon masíroznak be Cleveland kapuján, mint Leonidasz a "300" c. filmben.

 

A mérkőzés igazán izgalmasnak ígérkezik. A nemrégiben a Browns-tól kirúgott Hue Jackson most a Bengals edzői stábját gyengíti és próbál bosszút állni a csapatunkon. Egy győzelem hozzá segíti a Browns-t, hogy a playoff ne csak egy álom legyen, hanem egy elérhető dolog is. Ehhez annyi kell, hogy a Browns megnyerje ezt a mérkőzést és ez meg is fog történni, méghozzá szerintem nem kis verés lesz ez. A következő 3 ok lesz a döntő szerintem:

1. A Browns kipihent és egészséges.

Ahogyan azt Gregg Williams is elmondta a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón a fiúk kiváló állapotban vannak. A védelembe minden hiányzó láncszem visszakerült, főleg Joe Schobert visszatérése volt nagyon fontos a Cleveland számára, ugyanis az ő szerepe a védelemben az egyik legfontosabb. Aki kérdéses az JC Tretter és Njoku a tight end de valószínűleg mind a ketten pályára fognak lépni ma este.

Ha ez nem lenne elég akkor a Browns a múlt héten nem játszott és így a fizikai állapot is sokkal jobb és 1 héttel több idő volt készülni erre a mérkőzésre.

2.Nick Chubb nagyon sokat fog szaladni, de nagyon sokat!

A rookie futó játékos már az elejétől kezdve is kiválóan játszott és hozta a szép yardokat, de amióta ő lett a csapat első számú futó játékosa azóta még inkább beindulni látszik a szekér. A Falcons ellen élte élete legjobb hétvégéjét ahol megszerezte a franchise leghosszabb futott TD-jét és még 175 yardot is felpakolt a listára.

chubb.jpg

Ami még inkább nekünk kedvez az a Bengals védelme. A divízió riválisaink a futás elleni védelemben liga utolsó, méghozzá 153.8 yardot engednek minden egyes mérkőzésen, a legutóbbi 3 meccsen 212 yardot, kiváló mutatók számunkra.

3.Hue Jackson

Érdekesnek tűnhet de ez egy fontos ok, amiért mi leszünk a győztesek. Először is azért, mert még csak azért is meg kell verni a Bengalst mert oda ment ez az áruló, pontosan a mérkőzés előtt. Másodszor többet ront a helyzetükön, mint amennyit segít.

Állítólag Hue a védelemben fog segíteni és azt nagyon jól tudja mindenki, hogy ahhoz biza ő nem sokat ért. Mondjuk az offense vezénylése se az igazi erős oldala, de a védelem végképp nem.

hue.jpg


Szerintem ezek az okok lesznek azok, amelyek különbséget tesznek a mérkőzésen és igenis ez a meccs nyerhető, bármilyen szemszögből is figyeljük. A Cincinnati védelme, minden tekintetben liga utolsó és a Browns offense csak most kezdett el igazán éledezni.

Már csak annyi maradt hátra, hogy Baker veszélyesnek érezze magát a mérkőzés előtti reggelen.

bakermayfield.jpg

Let’s go Browns!

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://clevelandbrowns.blog.hu/api/trackback/id/tr1014391014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása