Cleveland Browns Hungary

A Magyar Browns szurkolók otthona

Nick Chubb a liga legjobb Rookie futójátékosa!

2018. november 15. 22:30 - Sialbo

A leendő franchise RB?

1060268400_jpg_0.jpg

Nick Chubb egy olyan elit kaliberű futó játékos amiből nem sok van a ligában és ez a játékos jelenleg a mi csapatunk tagja.

A Cleveland-i rajongók nagyon de nagyon kritizálták a vezetőséget amikor ők elcserélték pár draft pick-ért Carlos Hyde-ot. Mindenki nagyon mérges volt, mert úgy érezték, hogy Hyde lehet a megoldás a futó játékra és senki sem számolt Chubb-al.

Persze ezzel nem is volt gond, hiszen Hyde egy remek futó játékos és igen meggyőzően teljesített a szezon első pár meccsén. Összesen 6 meccsen játszott ahol 382 yardig jutott emelett szerzett 5 TD-t és 3.4 yard/futást átlagolt ami teljesen rendben van. Ezek mellet Nick Chubb csak 173 yardig jutott, 10,8 yard/futás átlaggal és szerzett két touchdown-t. Az egyetlen statt amiben jobb az a yard/próbálkozás.

DE

És ez egy nagyon nagy de.

Mi nem látjuk azokat a dolgokat amiket edzésen csinált és csinál mai napig is.

Chubb meggyőzte a vezetőséget és láttak benne valamit. John Dorsey egy kiváló GM és nagyon jó szeme van a legjobb játékosok megtalálásához ami Chubb esetében is bizonyosságot nyer.

Nick Chubb teljes mértékben megfelel az elvárásoknak, sőt azokat nagyon magasan is túlszárnyalja. A 35. ként draftolt Chubb jelenleg a liga legmagasabban értékelt rookie futó játékosa. Nem, nem Saquon Barkley az, bármennyire is meglepő hanem a mi Nick Chubb-unk. Jelenleg a PFF szerint Chubb értékelése 88.8 ami a legmagasabb.

A lenti képen is jól látható, hogy yardokban is tartja a lépést Barkley-val.

yards.PNG

De a legérdekesebb lista persze ez.

yardrun.PNG

Itt a yard/futás látható és itt jelenleg 2., Aaron Jones mutatója csalóka lehet, hiszen nem játszott minden mérkőzésen.

Nem szabad elfelejteni, hogy Chubb nem részesül minőségi run block-ban sem és így is képes ezeket a számokat hozni, gondoljunk csak bele, mire lenne képes egy Eagles vagy Steelers fal mögött.

Szerintem RB poszton nem kell aggódni, itt már a legfontosabb dolog csak az lenne, hogy maradjon egészséges és akkor nem lesznek gondok nagyon de nagyon sokáig.

Let’s go Browns!






komment

A bejegyzés trackback címe:

https://clevelandbrowns.blog.hu/api/trackback/id/tr2914371329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása