Cleveland Browns Hungary

A Magyar Browns szurkolók otthona

Képes a Browns Védelme megállítani Matt Ryan-t?

2018. november 11. 15:17 - Sialbo

Falcons @ Browns Week 10


browms-vs.jpg

Ismét egy nagyon erős csapat látogat a FirsEnergy stadionba. Ez egy újabb nagy teszt a fiatal Baker Mayfield-nek és a kiváló védelmünknek.

 

Az Atlanta Falcons jelenleg az egyik legjobb Red Zone csapat a ligában, a lehetőségek 69% képesek értékesíteni és ezzel a 7. csapat a ligában. Ez megint egy nagyon erős offense aminek a megállítása nagyon fontos lesz.

A Sólymok támadói 412 yardot hoznak meccsenként ami jelenleg az 5. legjobb a ligában. A yardok nagy része a levegőből érkezik ugyanis 320 yardot átlagolnak passz játékból és Matt Ryan ismét MVP formában játszik. A szezon elején látott Atlanta már a múlté és ez a csapat egy igazi próbatétel a védelmünknek.

Defense

 

Az igaz ugyan, hogy a védelem takeaways-ben (nem tudom a pontos magyar szót :) ) kimagaslóan teljesít a többi statisztikában elég lent vagyunk. 
423 yardot enged a védelem meccsenként ami a a ligában a 30. ezzel csak két csapatnál vagyunk jobbak (Chiefs és a Bengals). A Passz elleni védelem sem a legragyogóbb ugyanis passz játékokból 7.1 yardot engedünk ami a Falcons ellen nagyon rossz hír. 

Az egészben a legrosszabb hír az a nagyon sok sérülés a védelemben. Szerencsére senki nincs kihuzva a listáról véglegesen de kérdéses a játéka Damarious Randall-nek, JC Tretter-nek és sajnos Denzel Ward-nka is.

Reméljük a legjobbakat.
 

Offense

 

Az offense-ben is van bőven amin javítani lehet. Jelenleg 347 yardot átlagolnak a fiuk egy játék során és ezzel 23. helyen vagyunk a ligában, ez nem valami kimagasló.

A passz játék nem megy igazán. Most, hogy Higgins újra vissza tért így lehet egy kicsit jobb lesz, de itt mindenképpen sokat lehet javulni és kell is. Ami viszont nagyon jó az a Rush offense itt kimagasló a teljesítményünk és erre nagyon lehet gyúrni. Jelenleg szerintem két nagyon jó RB van a csapatban Duke és Chubb személyében. A rush offense jelenleg liga 9. 124 yard/meccs, ez kiváló szerintem.

Ez egy nagyon nehéz meccs lesz és sajnos azt kell, hogy mondjam elég kevés az esélyünk arra, hogy nyerjünk, de a remény az mindig ott van.

Let's go Browns!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://clevelandbrowns.blog.hu/api/trackback/id/tr8714366139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása