Cleveland Browns Hungary

A Magyar Browns szurkolók otthona

Browns esélyek a rájátszásra - avagy milyen feltételek mellett lehetséges ez.

2018. december 09. 18:13 - Sialbo

A remény hal meg utoljára

pbox.jpg

Az igazi Browns rajongók nagyon sok éven keresztül nem is gondolkodtak azon, hogy a csapatunknak bármilyen esélye is lesz januárban focizni, viszont idén bármennyire is hihetetlen még mindig van esély. 


Na nem azért mintha nem lennénk elégedetek, az idei év már így is sokkal több pozitív dolgot tartalmaz mint az elmúlt 20 év összesen. Végre van egy igazi QB-nk, jó védelem és egy igazán erős rookie class, amire lehet építeni.

De

Még mindig van esélyünk a playoff-ra. Mutatjuk mi kell ahhoz, hogy ez teljesüljön:

Week 14

 • Browns legyőzi a Panthers-t
 • Bengals kikap a Chargers ellen
 • Ravens veszít a Chiefs ellen
 • Dolphins kikap a New England ellen
 • A 49-ers megveri a Broncost 

Ezekből a San Francisco győzelme a legneccesebb. A többi hozható.

Week 15

 • Browns veri a Broncos-t
 • Dolphins kikap a Vikingstől
 • Ha a Ravens nyer az ok
 • Giants legyőzi a Titans-t
 • Colts győzelem ok
 • Bengals győzelem is ok

Ez sem lehetetlen. A Giants a Titans ellen a legnehezebb ezen a héten.

Week 16

 • A Browns győzelem
 • Titans kikap
 • Ravens kikap a Chargers-től
 • Broncos ha nyer az ok
 • Colts ha nyer ok, ha kikap még jobb, a Giants ellen játszanak
 • Dolphins győzelem is ok.

Ezek a feltételek eddig a legegyszerűbbek. Persze a másik két hétnek eddig klappolnia kell.

Week 17

 • Browns legyőzi a Ravens-t, nagyon nehéz meccs lesz muszáj nyerni.
 • Dophins ha nyer az OK
 • A Broncos ki kell kapjon mindenképpen. Ellenfele a Chargers
 • Titans győzelem a Colts ellen, ez is nagyon fontos. Ha Colts nyer nekünk valószínűleg out.

 

Ezeket elnézve én bizakodó vagyok, már csak mi kell nyerjünk minden meccset. Könnyebb azt mondani tudom, de mégis meg van minden esélyünk.

Fontos nem elfelejteni, hogy ha nem is sikerül minden okunk megvan az örömre, hiszen egy hihetetlenül fiatal és tehetséges csapatunk van akik pár év múlva már igazi esélyesek ként lépnek elő.

Let’s go Browns!

komment

Vissza a győzelmek utjára.

2018. december 09. 14:03 - Sialbo

Week 14 vs Panthers

browms-vs-panthers.jpg

Szinte hihetetlen de már a 14. hét következik és a következő ellenfél a Carolina Panthers lesz. Egy remek esély arra, hogy elfelejtsük az egész múlt heti kudarcot és visszatérjünk a sikerek tengerére.


Ezen a hétvégén Cam Newton és a párducok érkeznek meg a szeles és hideg kis városunkba, reméljük, hogy nagyon sok keresnivalójuk nem lesz itt nekik. A Carolina jelenleg egy 4 mérkőzéses vereség sorozatban van és a srácoknak sem az a célja, hogy ez itt szakadjon meg. 

A vereség sorozat ellenére a Panthers még mindig egy nagyon erős csapat és nagyon nehéz lesz őket legyőzni. A győzelemhez a következő dolgokra kell különösen odafigyelni:

1. Megállítani Christian McCaffrey-t!

McCaffrey a Panthers offense fő embere. Ő vezeti a csapatot mind elkapott és futott yardokban is, egy igazi allround fegyver, amely bármilyen pillanatban képes nagyot játszani. Szerintem Joe Schobert feladata lesz az ő megállítása, ami egy kis nyugalomra adhat okot.  Az egyik legfontosabb dolog a védelem számára az Ő megállítása.

mccaffrey.jpg

2. Nem szabad alábecsülni Newton-t.

Úgy tűnhet mindenkinek, hogy ez a legjobb időszak arra, hogy Cam Newtonnal nézzen szembe. Múlt héten 4 interception-t dobált össze és egy vállsérülés is nehezíti jelenleg az életét. Biztatóan hangzik, de reméljük Gregg Williams nem fog abba a hibába esni, hogy alábecsülje a képeségeit. Még mindig egy kiváló és veszélyes QB.

3. Gyors előny szerzés, majd hadd fusson!

Sajnos a múlt héten igen hamar nagy hátrányba került a csapat és ilyenkor bizony nincs idő run playeket hívni. Egy rookie irányító legnagyobb haverja a jó futó játék. Mivel a múlt héten folyamatosan hátrányban voltunk így a futó játék háttérbe szorult. Reméljük ezen a héten jobb lesz a kezdés és Chubb is többet lesz játékban.

chubb_panthers.jpg
Lényegében ezek a nagyon fontos pontok, ezekből is a McCaffrey az egyik legfontosabb, ő nagyon sok fejfájást tudd majd okozni a védelemnek.

Let’s Go Browns!

komment

J.J. Watt és az isteni DeAndre Hopkins megállítása

2018. december 02. 15:23 - Sialbo

Week 13 vs Texans

browms-vs-texans-.jpg

A kedvenc csapatunk a Cleveland Browns már most túlteljesítette minden egyes kívánságunkat és már most teljes mértékben elégedettek lehetünk velük. Viszont ezen a héten egy másik szintre léphet a csapat, beléphet abba a szobába, ahol már mások is elismerik.


A soron következő mérkőzés egy igazi teszt lesz az újjászületett Browns számára. Ugyanis a mi kis gárdánk Gregg Williams vezetése alatt teljesen megváltozott és egy igazán hatékony csapat ként működik. Az offense valósággal szárnyal Freddie Kitchens irányításával. Sorozatban két győzelemmel rendelkezünk 3 hete a Falcons múlt héten pedig a divízió rivális Bengals-t győztük le 35-20 arányban.  

A Texans legyőzése igazolja majd azt, hogy ez a csapat képes nyerni bármilyen csapat ellen. A Texans 8 mérkőzést nyert zsinórban és elég nehéz őket legyőzni, viszont ha a következő pár dolog klappol, akkor leterithetjük a nagy bikát.

1. Baker “Captain Danger” Mayfield

A múlt heti mérkőzés felvezetőjét is így kezdtük, de ő egy igazán fontos eleme minden győzelemnek, még szép, ő az irányító.

Persze ok, ezt értjük, de Ő tényleg nagyon fontos, nem csak azért mert Ő a QB.

Baker az első rookie irányító a liga történetében aki zsinórban 2 meccsen 140+ passer ratinget kapott. Az előző két találkozón 474 yardot passzolt  és 7 TD-t dobott és 0 INT. Most már csak abban kell reménykedni, hogy ma reggel is nagyon veszélyesnek érzi magát és akkor nem lesz gond.

2. J.J. Watt és a védelem féken tartása

Ez tipikusan az a feladat, amit könnyebb mondani mint kivitelezni. Ez egy nagyon nehéz feladat lesz az O-line számára és a csapatnak. A Houston védelme jelenleg liga 8. A futás elleni védelemben 7. Ezek a számok is nagyon jól mutatják, hogy ez kemény teszt lesz Freddie-nek és az offense-nek.

A számok mellet még ott van J.J. Watt is akinek van 11.5 sack-je és mindent megtesz majd azért, hogy Mayfield ne érezze jól magát a zsebben.

jj_watt.jpg

Az OL az elmúlt két meccsen nem engedett egyetlen egy sack-et sem és Greg Robinson játszatása LT poszton igenis bevált, na most meglátjuk, hogy milyen fából faragták Robinson-t, Watt egy jó teszt lesz erre...fa*om.

3. DeAndre Hopkins - ki fogja majd fedezni?

Hopkins szerintem jelenleg a liga legjobb elkapója, mondjon bárki bármit. A gyerek olyan elkapásokat visz véghez, hogy eldobod az agyad. Ebben a szezonban nem ejtett el még egyetlen egy labdát sem. Gyors és nagyon nehéz jól fedezni, Watson pedig nagyon szereti neki dobigálni a lasztit, nem meglepő.

hopkins.jpg

Hopkins gyakran helyezkedik el kívül és a slot-ban is szokott játszani így érdekes lesz látni, hogy ki fogja majd fedezni. Ha kívül van akkor valószínűleg Ward, ha slotban talán T.J. Carrie, ő fedezte Julio Jones-t is a Falcons ellen és igazán remek munkát végzett.

Nem könnyű feladat.

4. Deshaun Watson rizikós játék stílusa

Ez az egyik gyenge pontja a kiváló másodéves QB-nek. Watson veszélyes játékos legyen szó passzről vagy akár QB futásról. Tesztelni fogja a védelmet minden lehetséges módon.

DE

Nagyon sokszor rizikósan játszik.

Ezt kihasználhatja a védelem és a már úgy is sok turnover-t felhalmozó védelmünk gyarapíthatja a listát egy két interceptionel. Ezek mellett nagyon sokszor rossz ütemben mozog ki a zsebből. Watson előtt az offensive fal sem igazán mondható elitnek. Liga 29. engedett sack-ek tekintetében, pontosabban 3.4 sack/meccs. Ez nagyon jó hír Myles Garett-nek akinek ez kiváló lehetőség a sackek gyűjtésére és J.J. Watt megelőzésére az AFC-ben.

 

BÓNUSZ pont  - A csapat megérdemli és képes rá

A fentiek fontos pontok, de ez a legfontosabb.

Igenis megérdemeljük a győzelmet és a legfontosabb az, hogy igenis képesek vagyunk rá. Nagyon sokan nem hisznek benne, de meg lehet ez. A csapat motivált és nagyon jó, ha az égiek is velünk lesznek akkor a W az itthon marad.

Reméljük a legjobbakat és Let’s GO BROWNS!!!
browns_vs_houston.jpg

.

 

komment

Victory Monday - Mit tanulhatunk a Bengals elleni mecssből?

2018. november 26. 21:56 - Sialbo

Randall egy király csávó!

44347265_2233538123597882_1055283517236997293_n.jpg

Az NFL 12. fordulójában a csapatunk a Cincinati-ba tett egy kis utazást és tényleg úgy tértek vissza mint Leonidász a “300” c. filmben: A hátukon a bengáli tigris bőrével.

Ez a győzelem zsinórban a második volt és igen lehet más csapatnak ez nem nagy cucc, de egy Browns rajongónak ez mindent megér. A csapat magabiztosan darálta le a cicákat és így 4-6-1 lett a mérlegünk, ami valljuk be, felér egy Super Bowl győzelemmel nekünk.

Viszont mit is lehet tanulságként levonni ebből a meccsből. Én úgy érzem 3 fő dolog is megemlíthető ami igazán pozitív lehet a mérkőzés után.

1. Baker Mayfield még mindig veszélyesnek érzi magát.

Captain Danger semmit sem változott és a karrierje legjobb hétvégéje után, túlszárnyalta magát és most jelenleg ez karrierje legjobb hétvégéje. 258 passzolt yard, 4 TD és 143.9-es QB rating, ennél se legyen rosszabb én azt mondom. Nagyon kellett egy ilyen Qb ide. Mind a mellett, hogy hihetetlenül jó játékos, egy igazi vezér. Képes mindenkit maga körül jobbá tenni és számomra ez teszi a különbséget egy jó vagy rossz QB között. Reméljük, hogy minden reggel veszélyesen ébred a kis Baker.

2. Két hétvége = 0 sack

A fal annyira kemény gyerekek mint Tarzan sarka. Nagyon ügyesek a fiúk és az LT csere igenis érződik. Desmond Harrison kivétele az O-line-ból nem volt rossz döntés és Gregg Robinson sokkal de sokkal jobban tudja végezni ezt a munkát és a jobb offensive play call sem árt a sack mentes hétvégéknek.

3. Damarious Randall a legjobb arc a világon

Tudom, hogy nem volt igazán sportszerű, meg ilyen olyan…..fasz*m….Randall nagyon király vagy gratulálunk így tovább!randall.jpg

Képek forrása: Cleveland Browns

komment

3 ok amiért a Browns legyőzi a Bengalst! Reális playoff esélyek?

2018. november 25. 17:48 - Sialbo

Browns @ Bengals Week 12

browms-vsbengals2.jpgA 12. játék hét során a Cleveland csapata egy látogatást tesz Cincinati városába és remélhetőleg a fiúk egy bengáli trófeával a hátukon masíroznak be Cleveland kapuján, mint Leonidasz a "300" c. filmben.

 

A mérkőzés igazán izgalmasnak ígérkezik. A nemrégiben a Browns-tól kirúgott Hue Jackson most a Bengals edzői stábját gyengíti és próbál bosszút állni a csapatunkon. Egy győzelem hozzá segíti a Browns-t, hogy a playoff ne csak egy álom legyen, hanem egy elérhető dolog is. Ehhez annyi kell, hogy a Browns megnyerje ezt a mérkőzést és ez meg is fog történni, méghozzá szerintem nem kis verés lesz ez. A következő 3 ok lesz a döntő szerintem:

1. A Browns kipihent és egészséges.

Ahogyan azt Gregg Williams is elmondta a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón a fiúk kiváló állapotban vannak. A védelembe minden hiányzó láncszem visszakerült, főleg Joe Schobert visszatérése volt nagyon fontos a Cleveland számára, ugyanis az ő szerepe a védelemben az egyik legfontosabb. Aki kérdéses az JC Tretter és Njoku a tight end de valószínűleg mind a ketten pályára fognak lépni ma este.

Ha ez nem lenne elég akkor a Browns a múlt héten nem játszott és így a fizikai állapot is sokkal jobb és 1 héttel több idő volt készülni erre a mérkőzésre.

2.Nick Chubb nagyon sokat fog szaladni, de nagyon sokat!

A rookie futó játékos már az elejétől kezdve is kiválóan játszott és hozta a szép yardokat, de amióta ő lett a csapat első számú futó játékosa azóta még inkább beindulni látszik a szekér. A Falcons ellen élte élete legjobb hétvégéjét ahol megszerezte a franchise leghosszabb futott TD-jét és még 175 yardot is felpakolt a listára.

chubb.jpg

Ami még inkább nekünk kedvez az a Bengals védelme. A divízió riválisaink a futás elleni védelemben liga utolsó, méghozzá 153.8 yardot engednek minden egyes mérkőzésen, a legutóbbi 3 meccsen 212 yardot, kiváló mutatók számunkra.

3.Hue Jackson

Érdekesnek tűnhet de ez egy fontos ok, amiért mi leszünk a győztesek. Először is azért, mert még csak azért is meg kell verni a Bengalst mert oda ment ez az áruló, pontosan a mérkőzés előtt. Másodszor többet ront a helyzetükön, mint amennyit segít.

Állítólag Hue a védelemben fog segíteni és azt nagyon jól tudja mindenki, hogy ahhoz biza ő nem sokat ért. Mondjuk az offense vezénylése se az igazi erős oldala, de a védelem végképp nem.

hue.jpg


Szerintem ezek az okok lesznek azok, amelyek különbséget tesznek a mérkőzésen és igenis ez a meccs nyerhető, bármilyen szemszögből is figyeljük. A Cincinnati védelme, minden tekintetben liga utolsó és a Browns offense csak most kezdett el igazán éledezni.

Már csak annyi maradt hátra, hogy Baker veszélyesnek érezze magát a mérkőzés előtti reggelen.

bakermayfield.jpg

Let’s go Browns!

 

komment

Joe Schobert az NFL egyik legjobb coverage linebackerje!

2018. november 18. 11:32 - Sialbo

A védelmünk egyik ékszere

43985915_482840242207680_5590646964760243396_n.jpg

A sport média sajnos nem mindig szentel figyelmet és perceket az igazi melósokra. Ez sajnos minden sportágban megvan, az olyan személyiségeket emelik ki akik érdekesek, kontroverzális véleményeket váltanak ki.

 

Persze ez nem azt jelenti, hogy azok akikről beszélnek nem jók, de lehet vannak nálunk igenis jobbak, sőt a mi esetünkben jelenleg a legjobb, akik nem annyira érdekesek, nem hoznak sok kattintás és forgalmat. Így ezek a játékosok elrepülnek a radar alatt.

Pontosan ebben a helyzetben van Joe Schobert is, a mi kedvenc linebackerünk. 

Ő egy igazi melós, szerény gyerek. Nem posztolja szét az instát és az Fb-t minden percben, nem írnak róla 30 cikket másodpercenként. Elvégzi a dolgát, majd szépen lejön a pályáról és viszlát.

Pedig, lenne mire büszke lenni!

 Emberünk ugyanis jelenleg a liga egyik legjobb off-ball linebackerje és nem csak idén hanem úgy a nagy általánosságban véve. Mindezt egy olyan érában amikor a futó játék háttérbe szorul.

 Tekerjünk kicsit vissza az időben.

 Schobert 2016-ban lett draftolva a negyedik körben. Az egyetemi bajnokságban a Wisconsin játékosa volt, mint edge defender!. Tehát pass rusher ként lett draftolva is. Az egyetemi évei során igazán jó volt, 91.3 pass rush grade és 3. az akkori pass rusherek között.

 Draftolása után nem igazán alakultak szépen a dolgok.

 Az össz értékelése az első éve után egy gyenge 53.6 volt, a pass rush rating is nagyon alacsony volt és nem igazán ment neki a line of scrimmage-ről. A sikertelen első év után ezen a pozíción és főleg, hogy hiány volt linebacker terén így a csapat áttette őt LB-nek a következő évben.

 BUMM!

Mintha ide teremtették volna.

 2017-ben a top 20 között végzett a pozíciójában, futás elleni védekezés értékelése 77.2 , ezek mellett a 44 futás megállítása volt a legtöbb abban az évben a ligában.

 Mindenki nagyon elégedett volt vele, viszont egy ilyen passz fókuszú érában egy linebacker nem attól lesz jó, ha jó a futás ellen, kiválóan kell teljesítenie a passz ellen is. Joe megmutatta idén, hogy ő erre is képes.

.schobertcoverage-768x432.png

Látható, hogy minden fontos statisztikában liga első jelenleg. A passz elleni értékelése 91.3 amivel ő az első és ez az adat 250+ snap alapján, ezt úgy hogy 3 mérkőzésen nem is lépett pályára.

 Érdemes megfigyelni ezt a helyzetet az Oakland ellen, aminek a végén egy interception lett az eredmény, milyen kiválóan fedezte Jared Cook-ot, ha a passz pontos is lett volna 100%, hogy incomplete passz lett volna az eredmény, sőt meg merem kockáztatni pontosan Joe miatt lett interception.

giphy.gif_480x270


A 3 meccs kihagyás után Schobert ugyan ott folytatja ahol abbahagyta.

giphy.gif_480x270

Ez a play a Falcons ellen volt 4th and goal, ez egy igen fontos helyzet volt és a dobás az nem volt rossz Matt Ryan részéről, emberünk itt egy TD-t vett el a sólymoktól.

 Összefoglalva.

 Joe Schobert jelenleg a liga egyik legjobb linebackerje coverage defense-ben, tehát passz elleni védekezésben, ami a foci ezen időszakában nagyon fontos lehet. A védelem minden egyes fontos posztján van egy-egy nagyon jó játékosunk, gondoljunk csak itt Garett-re, Ward és itt van mellettük Joe is.

 Reméljük nagyon sokáig képes lesz majd egészséges maradni.

 Let’s go Browns!

komment

Nick Chubb a liga legjobb Rookie futójátékosa!

2018. november 15. 22:30 - Sialbo

A leendő franchise RB?

1060268400_jpg_0.jpg

Nick Chubb egy olyan elit kaliberű futó játékos amiből nem sok van a ligában és ez a játékos jelenleg a mi csapatunk tagja.

A Cleveland-i rajongók nagyon de nagyon kritizálták a vezetőséget amikor ők elcserélték pár draft pick-ért Carlos Hyde-ot. Mindenki nagyon mérges volt, mert úgy érezték, hogy Hyde lehet a megoldás a futó játékra és senki sem számolt Chubb-al.

Persze ezzel nem is volt gond, hiszen Hyde egy remek futó játékos és igen meggyőzően teljesített a szezon első pár meccsén. Összesen 6 meccsen játszott ahol 382 yardig jutott emelett szerzett 5 TD-t és 3.4 yard/futást átlagolt ami teljesen rendben van. Ezek mellet Nick Chubb csak 173 yardig jutott, 10,8 yard/futás átlaggal és szerzett két touchdown-t. Az egyetlen statt amiben jobb az a yard/próbálkozás.

DE

És ez egy nagyon nagy de.

Mi nem látjuk azokat a dolgokat amiket edzésen csinált és csinál mai napig is.

Chubb meggyőzte a vezetőséget és láttak benne valamit. John Dorsey egy kiváló GM és nagyon jó szeme van a legjobb játékosok megtalálásához ami Chubb esetében is bizonyosságot nyer.

Nick Chubb teljes mértékben megfelel az elvárásoknak, sőt azokat nagyon magasan is túlszárnyalja. A 35. ként draftolt Chubb jelenleg a liga legmagasabban értékelt rookie futó játékosa. Nem, nem Saquon Barkley az, bármennyire is meglepő hanem a mi Nick Chubb-unk. Jelenleg a PFF szerint Chubb értékelése 88.8 ami a legmagasabb.

A lenti képen is jól látható, hogy yardokban is tartja a lépést Barkley-val.

yards.PNG

De a legérdekesebb lista persze ez.

yardrun.PNG

Itt a yard/futás látható és itt jelenleg 2., Aaron Jones mutatója csalóka lehet, hiszen nem játszott minden mérkőzésen.

Nem szabad elfelejteni, hogy Chubb nem részesül minőségi run block-ban sem és így is képes ezeket a számokat hozni, gondoljunk csak bele, mire lenne képes egy Eagles vagy Steelers fal mögött.

Szerintem RB poszton nem kell aggódni, itt már a legfontosabb dolog csak az lenne, hogy maradjon egészséges és akkor nem lesznek gondok nagyon de nagyon sokáig.

Let’s go Browns!


komment

Baker Mayfield kiválóan teljesít a blitz ellen.

2018. november 13. 20:01 - Sialbo

Végre reménykedhetünk?

baker_mayfield.jpg

A 2018-as NFL Draft 1/1-es választottja mindenkit azzal nyűgözött le, hogy milyen hihetetlenül nyugodt tud maradni nyomás alatt is. Ez nem sokat változott a profi ligában sem.

 

John Dorsey a Cleveland Browns általános menedzsere is pontosan ezért döntött Baker mellet. Mivel nagyon jól alkalmazkodik a nehéz helyzetekhez és nagyon jól oldja meg a feladatokat nyomás alatt is. Mindenki tudja, hogy egy rookie irányítónak nem fenékig tejfel az élete az NFL-ben, de ha ez a QB a Cleveland Browns-ban kell játszódjon na annak tudjuk, hogy nem mindig lesz jó vége, elég megnézni az elmúlt 20 évet.

Mayfield blitz felismerő képessége és annak elkerülése eddig példátlan. Az alábbi listán az idei benyelt sack-ek láthatóak és Baker 13. helyen van 21 eddigi elszenvedett sack-el. Ez remek eredmény, annak tudatában, hogy milyen védelmet kap Mayfield és érdemes megnézni, hogy előtte vannak olyanok is akik jobb védelmet kapnak, sőt!

baker_sacks.PNG

Az gyors alkalmazkodó képessége és helyzetfelismerése hétről hétre fejlődik és ennél már csak jobb lesz. Ennek bizonyítéka az is, hogy az Atlanta elleni meccsen 9 különböző elkapónak is passzolt. Plusz pozitívum, hogy Gregg Williams alatt az O-line is kezd egyre jobbnak tűnni.

Ezek után csak bízunk benne, hogy egészséges marad és használjuk ezt az évet arra, hogy tovább építjük a csapatot és jövőre talán több alma is terem a mi kertünkben. Az O-line elbírna némi frissítést.

Képzeljétek el, ha még mindig itt lenne Joe Thomas…..pff!komment

Képes a Browns Védelme megállítani Matt Ryan-t?

2018. november 11. 15:17 - Sialbo

Falcons @ Browns Week 10


browms-vs.jpg

Ismét egy nagyon erős csapat látogat a FirsEnergy stadionba. Ez egy újabb nagy teszt a fiatal Baker Mayfield-nek és a kiváló védelmünknek.

 

Az Atlanta Falcons jelenleg az egyik legjobb Red Zone csapat a ligában, a lehetőségek 69% képesek értékesíteni és ezzel a 7. csapat a ligában. Ez megint egy nagyon erős offense aminek a megállítása nagyon fontos lesz.

A Sólymok támadói 412 yardot hoznak meccsenként ami jelenleg az 5. legjobb a ligában. A yardok nagy része a levegőből érkezik ugyanis 320 yardot átlagolnak passz játékból és Matt Ryan ismét MVP formában játszik. A szezon elején látott Atlanta már a múlté és ez a csapat egy igazi próbatétel a védelmünknek.

Defense

 

Az igaz ugyan, hogy a védelem takeaways-ben (nem tudom a pontos magyar szót :) ) kimagaslóan teljesít a többi statisztikában elég lent vagyunk. 
423 yardot enged a védelem meccsenként ami a a ligában a 30. ezzel csak két csapatnál vagyunk jobbak (Chiefs és a Bengals). A Passz elleni védelem sem a legragyogóbb ugyanis passz játékokból 7.1 yardot engedünk ami a Falcons ellen nagyon rossz hír. 

Az egészben a legrosszabb hír az a nagyon sok sérülés a védelemben. Szerencsére senki nincs kihuzva a listáról véglegesen de kérdéses a játéka Damarious Randall-nek, JC Tretter-nek és sajnos Denzel Ward-nka is.

Reméljük a legjobbakat.
 

Offense

 

Az offense-ben is van bőven amin javítani lehet. Jelenleg 347 yardot átlagolnak a fiuk egy játék során és ezzel 23. helyen vagyunk a ligában, ez nem valami kimagasló.

A passz játék nem megy igazán. Most, hogy Higgins újra vissza tért így lehet egy kicsit jobb lesz, de itt mindenképpen sokat lehet javulni és kell is. Ami viszont nagyon jó az a Rush offense itt kimagasló a teljesítményünk és erre nagyon lehet gyúrni. Jelenleg szerintem két nagyon jó RB van a csapatban Duke és Chubb személyében. A rush offense jelenleg liga 9. 124 yard/meccs, ez kiváló szerintem.

Ez egy nagyon nehéz meccs lesz és sajnos azt kell, hogy mondjam elég kevés az esélyünk arra, hogy nyerjünk, de a remény az mindig ott van.

Let's go Browns!

komment